CUSTOM INTERIORS

Drive in Style is gespecialiseerd in auto- & truckbekleding. Wij staan voor kwaliteit en maken van iedere auto en truck iets unieks! We behandelen op deze pagina voornamelijk de custom interiors voor trucks. Maar voor luxewagens is natuurlijk ook alles mogelijk. Check ons portfolio!

Als chauffeur is je cabine de plek waar je grote gedeeltes van de dag zit. Velen brengen hier zelfs meer tijd door dan in hun huis, dus kun je het eigenlijk zien als 2e thuis. Natuurlijk wordt dit het liefst geheel naar je eigen smaak, stijl en luxe ingericht om zo prettig mogelijk te werken. Wij snappen dit als geen ander en verwerken je specifieke wensen in custom-made truckbekleding. Je zult je standaard cabine niet meer herkennen en maken het geheel naar jouw wensen!

Onze flexibele werkwijze resulteert in prachtige bekleding die afwijkt van de standaard. De truckbekleding gaat pas de deur uit wanneer wij hier 100% achter staan!

Welke truckbekleding kunnen wij voor je leveren?
Je kunt bij ons terecht voor prachtige zijgordijnen en de bekleding van bijv. je motortunnel, stoelen en alle andere interieurdelen. Of het nou alleen kleinere werken zoals een vloermat betreft of een compleet custom interieur, voor iedere wens kun je bij ons terecht! Daarnaast zijn wij leverancier van Alcantara (zelfklevend fluweel), houtstructuur folies, lederlook folies en accessoires. Indien gewenst leveren wij ook gespoten interieurdelen.

Jouw complete truck bekleden? Geen probleem! 
We bekijken samen met jou wat de wensen zijn en welke kleuren, uitstraling, stoffen/lederen etc. we zullen toepassen om de cabine helemaal naar jouw stijl te maken. Onder het genot van een kop koffie en een ongedwongen sfeer zijn al je wensen bespreekbaar.

Kwaliteit en oog voor detail in jouw cabine,
of gewoon nieuwsgierig naar wat we allemaal doen?

Neem contact met ons op of kom gerust een keer bij ons binnen lopen om onze werkzaamheden te bewonderen!

AUDIO

Een audio installatie is bij ons niet maar zo even een paar andere speakers erin en klaar. Wij tillen je geluid naar een compleet nieuw level. Waar sommigen er zoveel mogelijk Watts in proberen te drukken, pakken wij het heel anders aan.

Jouw favoriete muziek klinkt het best in de juiste behuizing en heeft te maken met het aantal liters, demping, gepoort of juist gesloten etc. Wat nòg belangrijker is en wat heel nauwkeurig komt, is de afstelling van de audio. Dit is per muziekstijl verschillend en hier gaan wij dan ook zeer nauwkeurig mee te werk, om zo altijd het beste resultaat te behalen. Ook verzorgen wij de afwerking, zodat je geen rommel van kabels e.d. hebt, maar een keurig afgewerkt eindresultaat.

Wij werken uitsluitend met de beste producten en met merken als Mosconi, Focal, Gladen, Hertz, Audiosystem, Groundzero, Kicker, Rockford, MTX, Alpine, Audison, JBL, etc.