Truckstyling

Bij Drive in Style zijn de mogelijkheden op het gebied van truckstyling ongekend. Onze flexibele werkwijze resulteert in prachtige resultaten die flink afwijken van de standaard. Trucks gaan pas de deur uit wanneer wij voor 100% achter het eindresultaat staan!

Exterieur
Bij het exterieur kun je denken aan verlichting, lichtbakken, lampenbeugels, zonnekleppen, velgen in kleur, bullbars, spatlappen, stickers, accessoires en noem maar op. Alles perfect passend bij jouw truck. Niets is te gek en we maken voor ieder wat wils. Wij staan voor kwaliteit en maken van iedere truck iets unieks!

Interieur
Ook het interieur nemen wij graag voor jou onder handen. Denk aan wat bijvoorbeeld een setje gave gordijnen en de bekleding van je motortunnel al kunnen doen met de uitstraling van jouw truck. Wij maken ook custom stoelen en bekleden alle andere interieurdelen. Of het nou alleen kleinere werken zoals een vloermat betreft of een compleet custom interieur, voor iedere wens kun je bij ons terecht. Je zult je standaard cabine niet meer herkennen en wij zorgen er voor dat veel mensen jaloers zijn op jouw werkplek!

Gordijnen in de plooi en gas met die zooi!

Alcantara

Liever zelf aan het knutselen op een vrije zaterdag en delen van je truck bekleden met Alcantara? In onze webshop verkopen wij diverse items zodat je (indien gewenst) ook zelf aan de slag kunt!

Truckwrapping

Door zeer korte lijnen met een vakkundige truckwrapper kunnen wij ook wrappen aanbieden. Dit kan in ontelbare kleuren en stylen. Wij komen graag met jou in contact, zodat we je diverse voorbeelden kunnen laten zien!

Complete truck bekleden? Geen probleem!

Kwaliteit en oog voor detail in jouw cabine, of gewoon nieuwsgierig naar wat we allemaal doen? Neem contact met ons op of kom gerust een keer bij ons binnen lopen om ons werk te bewonderen en de mogelijkheden voor jou te bespreken.

We bekijken samen met jou wat de wensen zijn en welke kleuren, uitstraling, stoffen/lederen etc. we zullen toepassen om de cabine helemaal naar jouw stijl te maken. Onder het genot van een kop koffie nemen we vrijblijvend al jouw wensen door!

Waarom jouw truckstyling overlaten aan Drive in Style?

Alles onder 1 dak

De styling van zowel een compleet interieur als exterieur verzorgen wij.

Kwaliteit

Een klein maar vakkundig team, dat alleen gaat voor het beste resultaat.

Snelle service

Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk in stijl weer op pad kunt.

Jouw truck laten customizen?

Of heb je vragen over wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden!

Contactformulier

Contactgegevens

Drive in Style
Wesselseweg 55A
3771 PB Barneveld
(Bezoek alleen op afspraak)

T +31 (0)6 17 80 10 05
E info@driveinstyle.nl

Social Media

Facebook
Instagram
YouTube

Route