Truckstyling

Bij Drive in Style zijn de mogelijkheden op het gebied van truckstyling ongekend. Bij het exterieur kun je denken aan verlichting, lichtbakken, lampenbeugels, zonnekleppen, velgen in kleur, bullbars, spatlappen, stickers, accessoires en noem maar op. Alles perfect passend bij jouw truck. Niets is te gek en we maken voor ieder wat wils!

Ook het interieur nemen wij graag voor jou onderhanden. Denk aan wat bijv. een setje gave gordijnen en de bekleding van je motortunnel al kunnen doen met de uitstraling van jouw truck. Wij maken ook custom stoelen en bekleden alle andere interieur delen.

Liever zelf aan het knutselen op een vrije zaterdag en delen van je truck bekleden met Alcantara? In onze webshop verkopen wij diverse items zodat je (indien gewenst) ook zelf aan de slag kunt!

Jouw eigen truck laten shinen,
òf gewoon nieuwsgierig naar wat we allemaal doen?

Neem contact met ons op of kom gerust een keer bij ons binnen lopen om
ons werk te bewonderen en de mogelijkheden voor jou en je truck te bespreken.

Truckwrapping

Door zeer korte lijnen met een vakkundige truckwrapper kunnen wij ook wrappen aanbieden. Dit kan in ontelbare kleuren en stylen, daarom raden wij aan om gewoon eens langs te komen of eens te bellen, zodat we je diverse voorbeelden kunnen laten zien en kunnen adviseren aan de hand van jouw wensen.