Glascoating

Naast de normale lakbescherming zoals wax en sealant, kunnen wij ook een zogenaamde glascoating zetten. Er zijn hiervan diverse merken op de markt, maar wij hebben gekozen voor het kwaliteitsmerk N-XTC.

N-XTC is een glascoating die zorgt voor een extreem duurzame bescherming tegen dagelijks gebruik en slijtage. Daarnaast geeft het een geweldige glans en krijgt vuil veel minder grip op de lak, zodat jouw auto minder snel vuil wordt en het wassen van je auto een stuk eenvoudiger gaat.

De N-XTC Quartz coat geeft een extra laag over de bestaande laklaag, welke een hardheid krijgt tot ca. 8H (Hardheidsschaal van Mohs).

Deze glascoating kan worden toegepast op zowel trucks, bedrijfsauto’s als personenauto’s. In de praktijk zal je merken dat je vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is en insecten en watervlekken minder hechten aan de lak. Deze kunnen daardoor ook makkelijk en snel verwijderd worden.

Loop telkens met een lach op je gezicht richting je auto!

Waarom kiezen voor een N-XTC behandeling?

Je hebt de auto gekocht waar je je halve leven voor hebt gespaard?
Je wilt deze in perfecte staat houden?
Je rijdt veel kilometers en wilt je auto makkelijk schoon maken?
Je hebt een droomauto met een zachte lak die erg gevoelig is voor krasjes e.d.?

Als 1 van de bovenstaande situaties van toepassing is, dan is N-XTC een goede overweging waard!

Voordelen van glascoating

Makkelijker schoonmaken

Vuil en water hechten zich niet meer aan de auto.

Minder krasgevoelig

De coating wordt 3 tot 4 keer harder dan de normale laklaag.

Diepere glans

De kleur komt beter tot z’n recht met een grotere weerspiegeling.

Is het goedkoop?

Nee, dat is het niet. De prijs van een N-XTC behandeling is gebaseerd op de prijs van het product, een polijst-behandeling en het aanbrengen van de glascoating (2 lagen N-XTC Sync. Coat 4D + 1 laag N-XTC Synth. Coat Finish 3D). Een vaste prijs is dan ook niet te geven, omdat elke auto anders is. Een nieuwe auto hoef je bijvoorbeeld minimaal tot helemaal niet te polijsten. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Voor ieder voertuig wordt daarom een offerte op maat gemaakt.

Hoe verloopt het?

Je bent overtuigd en de afspraak is gemaakt, hoe gaat het dan verder? Je brengt de auto en deze wordt samen met jou geïnspecteerd. Eventueel worden extra wensen/mogelijkheden besproken. Vervolgens blijft de auto 2 tot 3 dagen bij Drive in Style voor de behandeling. Dit aantal dagen is nodig omdat de coating uit moet harden en absoluut niet nat mag worden de eerste 24 uur. Als het voertuig weer klaar is krijg je hier bericht van en kun je de auto komen halen.

Jouw voertuig laten shinen met glascoating?

Of heb je vragen over wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden!

Contactformulier

Contactgegevens

Drive in Style
Wesselseweg 55A
3771 PB Barneveld
(Bezoek alleen op afspraak)

T +31 (0)6 17 80 10 05
E info@driveinstyle.nl

Social Media

Facebook
Instagram
YouTube

Route