Portfolio

Bij Drive in Style werken we dagelijks aan mooie projecten. Hieronder een aantal voorbeelden die wij hebben gerealiseerd. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom gerust eens bij ons binnen lopen!

Mercedes-Benz S65 AMG

Van hoogglans zwart… naar hoogglans wit parelmoer… en van chrome… naar hoogglans zwart..!
Afgeleverd aan een echte autoliefhebber, deze super brute Mercedes-Benz S65 AMG die we in samenwerking met Wrapmotion flink onderhanden mochten nemen.
Bij deze auto zijn alle zwarte delen gewrapped naar hoogglans wit parelmoer en alle chrome delen zijn voorzien van hoogglans zwarte folie van Avery Dennison.
Nadat de totale wrapping was afgerond, is de auto volledig door ons voorzien van 2 lagen 4D N-XTC quartz coating inclusief een 3D finishing top laag.
Wij denken dat deze Mercedes die op deze manier gewrapped en gecoated is, één van de eerste auto’s is die deze exclusieve wrap en detailbehandeling heeft ondergaan!

Volvo Gerwin van Beek Transport

Voor het welbekende Truckstar festival in Assen hebben wij de mooie Volvo van Gerwin terug in nieuwstaat mogen brengen. Ook de festival dagen waren wij aanwezig om alle puntjes op de i te zetten, zodat de auto alle dagen maximaal stond te shinen!

Mercedes-Benz Actros

Deze prachtige paarden villa hebben wij voorzien van een exterieur pakket.
Deze nieuwe Mercedes zat door het verkeerd wassen onder de waskrassen. De krassen hebben wij verwijderd door een 1-staps polijstbehandeling. Daarna zijn de velgen opgepoetst en de banden mooi gevoed. Zo kon de Mercedes ook daadwerkelijk als nieuw verkocht worden.

Porsche 911 Cabrio

Deze mooie Porsche was lak technisch in slechte staat. Wij hebben hierdoor het exclusieve exterieur pakket toegepast.
Ook het interieur en het cabriodak hebben een exclusieve behandeling gekregen. De lak hebben wij weer in nieuwstaat gekregen door 3-staps polijsten en is afgewerkt met een 2-laags lakverzegeling.

De velgen, banden, wielkuipen en alle onderdelen die achter de wielen zitten zijn gereinigd en beschermd.
Het cabriodak heeft een dieptereiniging ondergaan en is daarna behandeld met een water- en vuil-afstotend product.
Het interieur heeft een uitgebreide reiniging ondergaan. Al het leder is met de juiste kennis en materialen gereinigd, gevoed en daarna met onze beste beschermende crème behandeld.

Audi S6

Deze snelle Audi heeft bij ons een exclusief exterieur & een uitgebreid interieur behandeling ondergaan.
Lak tot nieuwstaat gepolijst door middel van 2 & 3 polijststappen, daarna is deze gefinisht met een laag lakverzegeling.

De Velgen, Banden, wielkuipen en alle andere onderdelen achter de wielen zijn grondig gereinigd en beschermd.
Het interieur is netjes gereinigd en al het leder is voorzien van een leather conditioner.
Bij het reinigen van het interieur worden kachelroosters en moeilijke plekjes niet over geslagen!