Carstyling

Carstyling is een erg breed begrip en in diverse categorieën te verdelen.
Bij Drive in Style bieden we, naast detailing, nog 2 diensten op het gebied van carstyling.

Ramen tinten

Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van ramen tinten (ook wel blinderen genoemd) en hebben voor ieder wat wils. Of het nou tegen het zonlicht is, belemmering voor diefstal van materiaal en andere waardevolle spullen in de auto, òf omdat je het gewoon mooi vindt. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Wij hebben bij onze folie-leverancier een goede cursus tinten gevolgd en het bijbehorende certificaat hiervoor behaald. Hiermee garanderen wij een perfect eindresultaat.

Wetgeving
De wetgeving omtrent de lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten geldt momenteel alleen voor de voorruit en voorportieren, deze ruiten moeten minimaal 55% licht doorlaten om geen bekeuring te krijgen. Je mag de overige ruiten tinten of coaten in de kleur die je zelf wil, mits je een rechter-buitenspiegel hebt.

Bron: https://www.om.nl/onderwerpen/verkeer/handhaving-verkeer/autoruiten-blinderen/

Carwrapping

Door zeer korte lijnen met een vakkundige carwrapper kunnen wij ook wrappen aanbieden. Dit kan in ontelbare kleuren en stylen, daarom raden wij aan om gewoon eens langs te komen of eens te bellen, zodat we je diverse voorbeelden kunnen laten zien en kunnen adviseren aan de hand van jouw wensen.